Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:713610
 
Оценка:
Опубликованно: 14.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai raksturotu Lienas un Oļinietes attiecības, no sākuma raksturošu katru no viņām.
Liena bija romāna galvenā varone, jo visa darbība norisinājās ar viņas piedalīšanos. Liena arī bija jaunās paaudzes varone, kuru romānā nebija daudz.
Liena bija 20-25 gadus veca jauniete, viņas ģimene bija diezgan turīga, tāpēc Liena vienmēr bija ģērbusies skaistās drēbēs, tai bija gari mati, sapīti bizē, meitenes balss bija lakoniska, gandrīz vienmēr mierīga.
Meitene nekad nebija noskaņota uz konfliktu veidošanu, pat tad, kad viņas audžu māte Oļiniete teica: „Gan tu pati, palaidne, zini! Ko tu tinies ar to pārgudro plikadīdas nabagu!...”, šajā situācijā Oļiniete aizvainoja Lienu, bet meitene nemēģināja neko teikt pretī.
Lienas valoda vienmēr bija nosvērta gan sarunās ar Oļinieti, gan ar Annužu un Kasparu, tieši tas pierādīja, tik satriekta bija Liena romāna beigās pie baznīcas, kad tik mierīga meitene pēkšņi kliedza : „Deg, Deg!”.
Lienas iemīļotais bija Kaspars. Meitene bija tam uzticīga, arī Kaspara nabadzība nespēlēja lielu lomu jauniešu attiecībās.
Liena uzskatīja sevi par patstāvīgu jaunieti, jo viņa nolēma aizbēgt no mājām un slepus apprecēties ar Kasparu. Arī bērna piedzimšana liecināja par to, kas Liena uzskatīja sevi par stipru jaunieti, jo viņiem ar Kasparu nebija gandrīz nekādu līdzekļu, bet tas tomēr viņus neatturēja no bērna dzimšanas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация