Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:316887
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.12.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Transportēšanas izmaksas ir stipri atkarīgas no izvēlētā transporta veida, pārvadājuma tarifa īpatnībām, attāluma, pārvadājuma apjoma un produkta cenas. Materiālu vai preču cenas ietekme uz pārvadājuma kopējo cenu parasti izpaužas pēc principa – jo dārgāka prece, jo lielākas ir pārvadājuma izmaksas. Šīs izmaksas sastāda aptuveni 45% no kopējām loģistikas izmaksām un sīkāk iedalās fiksētajās un mainīgajās izmaksās. Mainīgās izmaksas tādas kā degvielas izmaksas, darbinieku algas (ja tās ir piesaistītas darba apjomam), sūtījumu apstrādes, iekraušanas/izkraušanas izmaksas. Fiksētie izmaksās ta ir infrastruktūras uzturēšanas izmaksas (sliežu ceļi, autoceļi, tilti, estakādes, pārkraušanas termināli), transporta parka uzturēšana kā arī pārvadātāja administrācijas izdevumi (elektrība, apkure, telpu īre).
Pasūtījuma izmaksas eksistē visos loģistikas kanāla posmos. Tās ir saistītas ar personālu, kurš noformē pasūtījumus, darba samaksu, telpu un aprīkojuma uzturēšanas izmaksām, kā arī ar pasūtījuma izmaksām. Pasūtījuma izmaksas ir atkarīgas no izvēlētā transporta veida, pārvadājumu tarifu īpatnībām, attāluma, kontraktā paredzētā pārvadājuma apjoma un materiālu vai preces cenas. Materiālu vai preču cenas ietekme uz pārvadājumu tarifu parasti izpaužas pēc principa: jo lētāka prece, jo mazāks pārvadāšanas tarifs.
Zaudējumi sakarā ar krājumu izbeigšanos tieši saistīti ar glabāšanas izmaksu lielumu ir zaudējumi sakarā ar krājumu izbeigšanos (Cso).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация