Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:506760
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Arī bērna intereses un ārpusskolas nodarbošanās var kļūt par rosinājumu caurviju prasmju apgūšanā, piemēram, bērna aizraušanās ar hokeju var kalpot par pamatu, lai iepazītu valstu simboliku, apgūtu karogu, ģerboņu un himnu nozīmi, izmantošanu un cieņpilnu attieksmi pret šiem simboliem.(Brikše ,2011)
Radošā domāšana un kreativitāte neapšaubāmi ir mūsdienu cilvēka noderīgas prasmes, bieži tiek apgalvots, ka nav iespējams iemācīt radošu domāšanu, tas nemaz tā nav, protams, iedzimtas cilvēka spējas ir ļoti svarīgas, bet parastie pieaugušo vārdi ir patiesi raksturīgi radošajai domāšanai, kas nav tikai iedzimta, iegūta audzināšanas un pieredzes ceļā.
Vai radošumu var apgūt, vai arī tas ir iedzimts? Atbilde uz abiem jautājumiem ir “jā” (Davis, 2003). Dažiem cilvēkiem ir iedzimta kreatīvu talantu un intelekta kombinācija, ko aktivizē spēcīga motivācija un likteņa apziņa, un tā šādiem cilvēkiem liek radīt savus sapņus un realizēt savu jaunradi, pateicoties kam pasaule kļūst labāka.
Jaunā mācību saturu sportā programma ir vienkāršota, nevajag pildīt normativus, un programma ir vērsta uz veselību, nevis sportu. Manuprāt, ir labi, ka programma ir vērsta uz veselību, bet es uzskatu, ka fiziskai slodzei jābūt lielākai, lai bērni būtu labāk fiziski attīstīti.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1389704
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация