Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:426976
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Mēs dzīvojam laikos, kuros kontaktēšanās ar citiem cilvēkiem ir ikdienas sastāvdaļa. Gribētu teikt, ka vienmēr, jau no pirmsākumiem viss ir sācies ar cilvēku kontaktēšanos. Saskarsmes veidi ir bijuši dažādi, gadiem ejot tie ir tikai attīstījušies. Kontaktējamies ar cilvēkiem, ar runas palīdzību, žestiem, ķermeņa valodu un mīmiku. Mēs katrs uztveram informāciju savādāk. Mums katram ir sava dzīves pieredze, intelekta līmenis un no tā atšķiras mūsu saskarsmes spējas. Saskarsme ir tiešs vai netiešs kontaktēšanās process, kura mērķis ir ietekmēt cilvēku uzvedību, emocijas, attieksmi.
Iepazīstoties viens ar otru mēs izmantojam vienu vai vairākus saskarsmes veidus. Saskarsmi ar citiem cilvēkiem mācāmies jau no dzimšanas. Ikdienā mēs saskarsmi izmantojam visur – darbs, skola, ģimene un arī veidojot attiecības. Mēs katrs izmantojam saskarsmi, lai izstāstītu savus pārdzīvojumus, piedzīvojumus un apmainītos ar informāciju. Saskarsme mums visiem ir nepieciešama. Es izmantoju saskarsmi ļoti bieži savā ikdienā. Mans darbs ir saistīts ar cilvēkiem - jaunu darbinieku meklēšana, pieņemšana. Komunikācija un saskarsme, ir mana ikdienas sastāvdaļa. Ikdienas procesos izmantoju vairākus saskarsmes veidus. Sapulcēs, intervijās vai komunikācijā ar vadību un kolēģiem, ir ļoti svarīgi izsprast cilvēka ķermeņa valodu. Intervijas procesā izprast cilvēka ķermeņa valodu man ir ļoti svarīgi, jo brīžiem no tā es varu nolasīt vairāk nekā pēc sarunas. …

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1397551
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация