Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:512134
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Dzīve ir interesanta tāpēc, ka katra diena nāk ar nepazīstamām lietām: jaunas tikšanās, jauni notikumi, ieguvumi, zaudējumi un daudz kas cits. katram no mums ir atšķirīga attieksme pret notiekošo, un to mēs izsakām ar emocijām.
Emocijas ir periodiska reakcija (pārdzīvojums, attieksme) uz ārējo kairinātāju iedarbību. Dzīve bez emocijām ir tikpat neiedomājama kā dzīve bez sajūtām. Tāpat kā pārējie psihiskie procesi arī emocijas atspoguļo īstenību, tikai dara to pārdzīvojumu formā. emocijas spēj pakļaut iedarbībai visu cilvēka organismu – vai nu mobilizēt vai paralizēt. Tās ietekmē cilvēka dzīvības norises, viņa uzvedību un darba spējas, palielina vai samazina viņa aktivitāti. Pozitīvām emocijām atkārtojoties un nostiprinoties, veidojas jūtas. Konkrētā cilvēka jūtas un emocijas vienmēr ir subjektīvas, tās atklāj cilvēka dabu un pauž viņa attieksmi pret apkārtējo dzīvi. Sevi varu raksturot kā emocionālu cilvēku. Jau iepriekš minēju, ka dažkārt manas jūtas un emocijas ir ļoti dziļas un spēcīgas, taču tās nevēlos atklāt apkārtējiem. Bieži daudz ko paturu sevī, lai arī saprotu, ka tas mani spēj negatīvi iespaidot. Neskatoties uz to, ka esmu sabiedriska un aktīva, arī manā dzīvē pienāk brīži, kad gribas pabūt vienatnē, padomāt par sevi, par to, kas notiek man apkārt. Gribas ieslēgties savā pasaulē. Apzinos, ka šādās situācijās daudzus jautājumus nespēju atrisināt pati, tāpēc man ir svarīgi parunāties ar draudzenēm, brāli, mammu.

Gribam vai ne, bet mēs esam cieši iesaistīti attiecībās ar citiem apkārtējiem. Cilvēki ietekmē cits citu – citu domas, jūtas, vērtējumus un nostādnes. Tieši tāpēc saskarsme ir ļoti būtiska katra cilvēka personības veidošanā, jo tikai ar tās palīdzību mēs atrodam sevi un veidojam attiecības ar citiem. Visu ko pieminēju tas arī ir mans ieguvums / izskaidrojums no kursa Vispārīgā psiholoģija .

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1388700
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация