Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:724547
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mēdiji ir tie, kas diktē apkārt notiekošo, tā vismaz virspusēji liekas, taču, ja runa iet par valstī sāpīgām tēmām, nereti no forumiem tiek izņemtas lasītāju rakstītas domas, kaut gan neviens nav teicis, ka viņam nav taisnība. Viņš tā tikai uzskata tāpat kā raksta autors internetā. Bet runājot par laikrakstiem, tad tradicionāli atšķirīga pieeja ir krievu un latviešu valodā iznākošiem laikrakstiem. Krievvalodīgajā presē iekļautie raksti par ES iezīmējās ar ironisku, kritisku, negatīvāku attieksmi, kamēr latviešu laikrakstiem raksturīgāka neitrālāka pozīcija.
Man kā topošajam mārketinga speciālistam liekas interesanti pavērot kas un kā tad īsti notiek mēdiju laukā. Katram ir savs redzējums par medijiem. Mans personīgais viedoklis - mediji daudz runā par to, kas notiek, nevis kāpēc tas notiek, maz iedziļinās problēmās, bet cenšas to kā sensāciju pasniegt. Ir arī dzirdēti gadījumi, ka mēdiji izsakot domu saviem vārdiem, izmaina respondenta teikto. Šī problēma ir kļuvusi jau par ikdienišķu parādību. Varam secināt, kādas tik manipulācijas metodes netiek izmantotas informācijas atspoguļošanai. Draudi, šantāža, meli un viltus, manuprāt, visprecīzāk raksturo manipulācijas būtību. Un to vienkārši neizskaust, jo ja nebūtu manipulācijas, nebūtu arī masu mēdiji. Prese no informācijas līdzekļa ir pārvērtusies par propagandas līdzekli, kas vairāk vai mazāk atļaujas runāt ko grib.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация