Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:595398
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Viens no lielākiem būriem šobrīd ir bailes pret nākotni. Es baidos no nepareizās izvelēs: universitātes, dzīves ceļabiedra, darba, dzīves vietas. Es nevaru pateikt, ka šīs būris norobežo mani jau tagad, bet es centīšos salauzt šī būra režģus nākotnē. Es centīšos atrast interesantu profesiju, ar kuras palīdzību es taisīšu savu dzīvi daudzveidīgu, kura nodrošinās satikšanās ar dažādiem cilvēkiem un situācijām, iemīļoto, uz kura es varēšu paļauties.
Daļēji mani arī norobežo piederība pie nacionālās minoritātes, apjaušana, ka man ir grūtāk sasniegt kaut ko, nekā studentiem no latviešu ģimenēm. No otras puses šīs būris arī palīdz man būt mērķtiecīgai un cīnīties par nodrošināto nākotni cik tas vien ir iespējams.
Ļoti bieži mani norobežo arī mani kompleksi, par kuriem es negribētu teikt, tomēr es atceros, ka ar tiem ir jācīnās. Protams vel viens būris ir velmju un iespēju nesakrišana, bet es ceru, ka man būs tāda nākotne, kurā mani vēlējumi varētu būt īstenoti.
Edgara Bērzes māte filmā „Būris” teica : „Melnās domas vienmēr izaicina vēl ļaunākas”. Es piekritu šiem vārdiem un varu dot padomu gan sev, gan citiem, ka par saviem „būriem” nav jādomā, tas nedos nekādu rezultātu, ar tiem ir cietsirdīgi jācīnās.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация