Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:241648
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.12.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Muzejs ir sabiedrībai pieejama izglītojoša un pētniecības institūcija, kuras uzdevums ir atbilstoši muzeja darbības specifikai vākt, saglabāt un popularizēt sabiedrībā dabas, materiālās un nemateriālās kultūras vērtības, kā arī sekmēt to izmantošanu sabiedrības izglītošanai un attīstībai.
Katrs no mums ir bijis muzejā. Parasti jaunākajiem ļoti nepatīk muzeji, jo tas esot neinteresanti. Ar gadiem cilvēki sāk saprast muzeju nozīmi. Un tad viņi ar lielu interesi visu skatās, pēta un klausās ģida teiktajā.
Es melotu, ja teiktu, ka biju izņēmums. Man ļoti nepatika muzeji bērnībā, jo biju aktīva dzīvesveida piekritējs, bet muzejos bija jānīkst. Taču visa mana attieksme izmainījās „Ragu muzejā”. Tas bija pirmais muzejs, kurš man ļoti iepatikās. Tagad mana attieksme ir mainījusies.
Katram cilvēkam ir savādāki uzskati un gaume, tāpēc katrs iedomātos savādāku savu „pasaules muzeju”. Man arī ir radusies iespēja izveidot muzeju, kurā varu ievietot sev tuvākos kultūras objektus. Cilvēkiem nepatīk ilgi staigāt, daudz ko iegaumēt, tāpēc mans „pasaules muzejs” sastāvētu no 3 objektiem (eksponātiem), kurus varētu iepazīt tuvāk, nevis tikai virspusēji apskatīt.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация