Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:922219
 
Оценка:
Опубликованно: 14.04.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Man šķiet, ka pedagoģiskajā darbā ir ļoti svarīgi, lai skolotājs būtu pieredzes bagāts un informēts par dažādām kultūrām, lai saskarsmē neveidotos konflikti, un gadījumos, ja tādi tomēr izveidojas, mācētu reaģēt un par to runāt. Liels ieguldījums starpkultūru izglītībā ir dažādas apmaiņas programmas, kas ir lieliska pieredzes apmaiņa starp dažādu kultūru pārstāvjiem. Viennozīmīgi šāda tieša saskarsme ar citas kultūras pārstāvjiem ir daudz vērtīgāka nekā vienkārši runāšana par to. Tādēļ arī cittautu skolēnu integrēšana skolās ir vērtīgs ieguldījums sabiedrības līdzcietības un cieņas attīstībā.
Daudzkultūru sabiedrības bīstamais aspekts ir iespējamā citu kultūru izzušana. Kā zināms, pasaulē ir ļoti daudz un dažādu etnisko grupu, kurām pat nav savas noteiktas teritoriālas izcelsmes vietas, kur savu kultūru attīstīt un turpināt, tādējādi tās pārklājas, apvienojās un veidojas jaunas etniskas grupas un dažādu kultūru sajaukums. Tāpēc, manuprāt, svarīgi, lai izglītības sistēma un pedagoģiskais darbs būtu veidoti tā, lai citas kultūras pārstāvji iemācītos un pieņemtu attiecīgās valsts kultūru, bet tai pat laikā, lai tiem būtu iespēja saglabāt un palikt pie savas pārliecības un izcelsmes svarīgajām vērtībām un pārliecības.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1347751
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация