Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:659828
 
Оценка:
Опубликованно: 22.06.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Arī novelē “Raudupiete”, manuprāt, tika izdarīta pareizā izvēle starp mīlestību un mantu, jo Kārlis izvēlējās mīlestību un kā tas aprakstīts noveles beigās “Viņi nav vīlušies. Viņi ir mierā viens ar otru un ar savu likteni. Mantas viņiem netrūkst...”
Novelē “Purva bridējs” aprakstītā situācija ir vienīgā, kurā es uzskatu, ka tika pieņemta nepareiza izvēle. Kristīne, kurai bija jāizvēlas būt ar bagāto Akmentiņu saimnieku vai kalpu Edgaru, izvēlējās mīlestību un noveles beigās palika kopā ar Edgaru. Ja iepriekš lasītajās novelēs mīlestība nebija skaidri parādīta, tad “Purva bridējā” ir pilnīgi noteikti skaidrs tas, ka Kristīne Edgaru ļoti mīlēja. To parāda tas, ka Edgars bija dzērājs, kurš katru nakti pavadīja ar citu meiteni, turklāt viņš divas reizes Kristīnei uzmācās, turklāt, kad viņi bija kopā un Edgars bija apsolījis mainīties, viņš vienalga pa naktīm devās pie citas meitenes un krāpa Kristīni. Bet par spīti tam, ka Edgars izturējās briesmīgi pret Kristīni, viņa beigās izvēlējās pie viņa palikt. Šī izvēle bija nepareiza, jo Edgars vairākas reizes parādīja, ka nespēj manīties, un paliekot ar viņu Kristīne parāda, ka viņa neciena, nenovērtē sevi, it īpaši tāpēc, ka viņai bija iespēja precēt Akmentiņu, kurš bija bagāts, pieklājīgs un, zinot par Kristīnes attiecībām ar Edgaru, vienalga bija gatavs viņu precēt.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1392456
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация