Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:731327
 
Оценка:
Опубликованно: 13.03.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nedaudz utopisks ir nākamais projekts par, ko es Jums stāstīšu . Tas ir Venus projekts. Projekts balstīts uz gadiem ilgu zinātnisku izpēti par to, kā nākotnē varētu izskatītos un dzīvotu sabiedrība un tā mērķis ir ar tehnoloģiju palīdzību paaugstināt visas cilvēces garīgo un intelektuālo potenciālu, dodot cilvēkiem iespēju vairāk laika pavadīt ar ģimeni un attīstīties. Venus projekts ir kardināli jauns, drosmīgs civilizācijas attīstības virziens, kura galvenais mērķis ir radīt pilnīgi atšķirīgu vidi nākotnes civilizācijai. Venus projekta pamatā ir citi civilizācijas principi – tā būs sabiedrība, kurā kari, nabadzība un bads būs nepieļaujami un nevēlami. Nebūs ne naudas, ne banku, ne parādu – cilvēku attiecības būs balstītas uz dabas un cilvēku radītajiem resursiem, līdz ar to pasaulē ikviens cilvēks dzīvos labāk nekā bagātākie cilvēki šodien. Tiks izbūvēta pilnībā jauna pilsēta, kuras pamātā būs tehnoloģijas, kas darbosies harmonijā ar dabu, nodrošinot visaugstākos dzīves standartus ikvienam pilsētas iedzīvotājam. Tiks būvēti milzīgi debesskrāpji, samazinot ēku skaitu un palielinot brīvo teritoriju parkiem, šādās mājās būtu viss-ja kāds ļoti vēlētos, varētu pilnvērtīgi visu mūžu nodzīvot, neizejot no debesskrāpja. Venus plānā ietilpst arī intelektuālās mājas, automatizēta ūdens plūsmas regulēšana plūdu un sausuma laikā, ātrgaitas transports un citas mūsdienu sabiedrībai neaptveramas lietas.
Šīs, manuprāt, bija nozīmīgākās mūsdienu pasaules problēmas un to risināšanas iespējas un savu stāstījumu noslēgšu ar vēl vienu citātu no Ervina Lāslo grāmatas ,,Ceļvedis pasaules pārmaiņās’’
,,Būtiskākais izaicinājums, ar ko mēs tagad sastopamies, ir mūsu nākotnes likteņa izvēle. Tieši mūsu paaudzei no visiem paaudžu tūkstošiem pirms mums jāizlemj dzīvības liktenis uz šīs planētas.’’
Tādēļ apzinieties un izdariet savu pareizo nākotnes likteņa izvēli, domājot jau šodien par nākamajām paaudzēm, kas dzīvos uz zemes pēc mums.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация