Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:708824
 
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es izvēlējos rakstīt tieši par nacionālsociālismu jeb nacismu, jo nacismu es uzskatu par vienu no nežēlīgākajām un necilvēcīgākajām ideoloģijām visā vēsturē, kuru būtu vērts izzināt, izvērtēt un izdarīt secinājumus. Protams, katrai ideoloģijai ir savi plusi un mīnusi, kas vainu piesaistīja iedzīvotājus vai piesardzības nolūkos lika izturēties vienaldzīgi pret apkārt notiekošajām lietām. Jāsaka, ka neskatoties uz daudzajiem mīnusiem, nacisti bija īstenojuši virkni lietu, kas nāca par labu tautai.
Nacisma galvenās priekšrocības, kas piesaistīja iedzīvotājus un lika pakļauties, uzticēties nacistu izvirzītajiem uzskatiem, bija nācijas apvienošanās, centība kopīgai idejai un tiekšanās pēc cilvēku labklājības. Ņemot vērā, ka nacisms radās tūlīt pēc pirmā pasaules kara, ir pavisam loģiski, ka nacisms Vācijā varēja attīstīties ļoti ātri, jo valsts atradās uz ekonomiskās krīzes un valsts lejupslīdes, kas lika cilvēkiem cerēt un uzskatīt par pareizu nacistu sludināto ideju par to, ka vienīgais veids kā valsts var atkopties ir pakļaušanās nacistu varai un tās izteiktajiem lozungiem. Kā arī Ādolfs Hitlers bija labs orators, kas veiksmīgi prata radīt iespaidu par spēcīgu personību un autoritāti, veicinot iedzīvotāju uzticēšanos viņam un viņa idejām. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация