Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:131519
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.09.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Piemēram, mobilajam telefonam jābūt izslēgtam sanāksmes, pārrunu u.c. laikā; mobilā telefona demonstratīva novietošana uz galda sarunas laikā ar partneri, klientu utt. tiek vērtēta kā necieņa pret otru personu (t.i. darbinieks gaida zvanu, kas ir nozīmīgāks par pašreizējo sarunu). Par sliktu stilu no klasiskās etiķetes viedokļa šodien tiek uzskatīta mobilā telefona izmantošana pulksteņa vietā: pulkstenis ASV un Rietumeiropas lietišķajā vidē ir īpašs simbols – tas iezīmē cilvēka attieksmi pret laiku kā īpašu vērtību.
Manuprāt, visa veida komunikācijā ir primāri pieņemt un ievērot vispārējās pieņemtās ētikas un etiķetes normas. Vienmēr ir jāvadās ņemot vērā arī ar ko mēs sazināmies, jo kultūru atšķirība ietekmē arī netiķeti. Pat formālai saziņai e-pastos var rasties dažādi šķēršļi, jo daudzās kultūrās atšķiras laika izpratne. Gaidot un cerot uz ātru atbildi varam tādu nemaz tik ātri nesaņemt. Protams, uzskatu, ka ir svarīgi ievērot e-pasta saziņā vēlamo. Jo tas atvieglo abpusējo saziņu. Tomēr, komunicējot ar citu valstu pārstāvjiem būtu jāizpēta kāda ir viņu kultūrā pieņemtā attieksme.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация