Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:991088
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.04.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Manuprāt, ekonomiski panākt šo vienlīdzību sākumā būtu ļoti neizdevīgi, bet laika gaitā tā atmaksātos ar lielu izaugsmi, bet šis protams ir liels risks un vai to kāds ir gatavs uzņemties ir pavisam cits jautājums. Vieglāk ir dzīvot bagātībā un nedomāt, kas būtu, ja katrs pats būtu šajā nabadzīgāko cilvēku grupā. Šis ir ļoti raksturīgi mūsdienu cilvēkam, ka katrs domā par savu labklājību, tādēļ atliek tik cerēt, ka mūsu domāšana mainīsies un pasaule kļūs par labāku vietu ikvienam.

Globalizācija ir viena no mūsdienu ikdienas parādībām, kura pastāv neatkarīgi no tā, vai esam tā saucamie „vārtu sargātāji”, kuri uzskata, ka no globalizācijas ietekmes iespējams noslēgties un izvairīties, vai „robežu paplašinātāji”, kas atvērti tās radītajām pārmaiņām. Pasaulē vairs nepastāv neviena procesa, kuram nebūtu pārrobežu rakstura. Pasaulē nav valstu, kuras būtu brīvas no dabas katastrofām, vides piesārņotības, organizētās noziedzības, infekcijas slimību izplatības un daudzām citām problēmām.

Attīstības sadarbība – atbalsta sniegšana trūcīgām un mazāk attīstītām valstīm ar mērķi veicināt šo valstu ilgtermiņa sociālo un ekonomisko attīstību, lai mazinātu nabadzību pasaulē. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация