Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:523921
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai nostiprinātu identitātes apziņu ir nepieciešama enerģija , kuru jaunietis gūst ar izziņu un sapratni , ģenitālo briedumu un fizisko augšanu. Šīs lietas ir svarīgas ,kad jau ir izveidojusies identitāte, jo ,piemēram, ja 2 cilvēki ir jau nobrieduši fiziskai spējai vairoties ,tas nenozīmē ,ka viņi spēj jau viens par otru parūpēties un nodibināt mīlestības saites. Indivīdi sevi noliedz, tādēļ nespēj būt lojāli un uzticīgi pret citiem.
Cilvēka likteni nosaka gan anatomija ,gan vēsture, gan personība. Patiesa vienlīdzība ir ikvienas personības tiesības būt radošam savā neatkārtojamā veidā ,neapspiežot savu būtību un nemēģinot līdzināties citiem. Katram cilvēkam identitāte ir sava un radoša, tāpēc E. H. Eriksons nespēja sniegt vienu konkrētu, kodolīgu identitātes definīciju. Svarīgi ir uzsvērt ,ka būtu jārespektē pusaudžu raksturīgās īpatnības. Kā arī jāņem vērā ,ka no iepriekšējo dzīves periodu bijušajām problēmām , var veidoties identitātes difūzija. Identitātes difūzijas periods var ilgt vairākus mēnešus un pat gadus. Izeja no identititātes difūzijas: izaug un kļūst par pieaugušo, bet dažreiz nelabvēlīgi varianti – iesaistās sociāli nelabvēlīgās grupās,bet dažreiz var arī neredzēt citu izeju kā pašnāvību. Identitāte ir cilvēka individuālais es, kurš katrai kultūrai, tautai ,vēsturiskajam posmam un tenoloģiju attīstības līmenim ir definējam savādāk.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1328139
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация