Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:994424
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.04.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Atgriežoties pie operas, es vēlos minēt, ka šajā darbā es saskatīju to, ko es nekad (vismaz tā ceru) nedarītu, nevis otrādi. Kā viens no piemēriem, ko es es aizguvu ir situācija, kad Lučija parakstīja laulības dokumentus. Viņa nevarēja pagaidīt, kamēr ieradīsies viņas mīļotais vai kaut kā mistiski sazināties ja ne ar viņu, tad kādu citu?! Lūk to es nesapratu. Kā viņa var visam atmest tik vienkārši ar roku? Man šķiet, ka es principa pēc vienkārši neprecētu to cilvēku, aizbēgtu. Neticu, ka to nevarēja izdarīt. Arī citās situācijās... Es gaidu, ticu, ka viss nokārtosies, nevis vienkārši pieņemu jaunu lēmumu.
No šīs operas es paņēmu jau minēto ideju par to, ka nav atpakaļceļa vai citu „mistisku” ideju. Tikai uz priekšu. Neskatīties ne pa labi, ne kreisi! Ticēt sev! Saviem spēkiem, iet uz mērķi! Ja ir apsolīts, tad turēties pie sava solījuma. Pat kā Solveiga no „Pēra Ginta”. Lai cik naivi un muļķīgi tas nebūtu, viņa ticēja, turēja savu solījumu, gaidīja... Arī tagad manā profesionālajā darbībā ir šāda „krīze”, kad īsti nezini, ko darīt. Palikt pie tā, kas ir vai riskēt (laika trūkuma dēļ) un iet uz priekšu! Jā, ir ļoti svarīgi, ka cilvēkam dzīvē ir „atskaites punkti”. Manā gadījumā – klavieru ieskaites. Bet vai tad šo ieskaišu dēļ es mācos, spēlēju un, visbeidzot, dzīvoju?! Pēc 5, 10 gadiem tās ieskaites būs „kaķim zem astes”, bet tiks atminētas tās sajūtas, emocijas, ko es piedzīvoju. Vai vienatnē, vai daloties ar citiem..
Nobeigumā es vēlos minēt, ka dzīve tāda operas izrāde vien ir. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1353488
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация