Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:488722
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

„Eksistē tāda zeme, kur, visi sapņi var piepildīties” teica Batims. Akūns izbrīnījies stāvēja viņa priekšā ar izbolītām acīm. „ Protams, to jau tikai tu varētu man pateikt, jo tev dzīt jokus patīk!” Akūns šaubīgi atteica. Tā arī sākās Akūna piedzīvojumi, viss, ko līdz šim viņš ir redzējis, kam ticējis, ko jutis nav nekādas jēgas. Vīņa draugs Batims, īstenībā nebija tas par ko uzdevās. Abi kā jau parasti jaunieši, traka galva, neapdomīgi, ar labu iztēli, bet Batims tāds nebija! Viņš tika sūtīts palīdzēt Akūnam. Kas to ierosināja, kas vadīja Batimu nav zināms, bet viens gan ir skaidrs viņš bija no svešas zemes.
Akūns it kā neatšķirās no citiem jauniešiem, vienīgi viņām bija 2 brāļi, kas ienīda viņu par to, ka viņs eksistē šajā pasaulē. Tēvs, Akūnu nekad neatbalstīja, jo viņš bija jaunākais starp brāļiem, domājams arī stulbākais, bet ko var gribēt no pusaudža. Patiesībā Akūns bija ļoti talantīgs un tēlains cilvēks. Māte Akūnu ļoti mīlēja, tādēļ abiem pārējiem dēliem ļoti skauda un viņi ienīda Akūnu. Viņš ģimenē bija kā kalps – izdari to izdari šito, pretī dabū vēl pērienu, draugu Akūnam bija maz, tā kā Akūns atšķirās no citiem ar savu viedokli un domām.
Batims ar Akūnu sadraudzējās pāris dienas pirms Batims atklāja viņam noslēpumu par svešo zemi. Batima uzdevums bija izmainīt Akūna dzīvi un parādīt cik tā ir skaista.
„Ak nē! Kā tas ir iespējams?!!! …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1173700
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация