Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:891316
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Piemēram, miljonāram Strazdam pirms gadiem 4 tika nošauta sieva. Bet neviens vēl joprojām nezin, kurš bija vainīgais. Presē pat izskanēja doma, ka pats miljonārs esot uzsūtījis nolīgtu personu, kurš viņu nogalina. Ar to es gribēju pateikt, ka ne vienmēr augsta amata cilvēki tiek galā ar savām problēmām, gan darbā, gan ģimenē. Viņi taču ir tikai tādi paši cilvēki, kā pārējie, tikai augstākā amatā.
Literatūras avotos ir bieži pieminēti gadījumi par jauniešiem un vīriešiem. Aprakstīts, kuri ir visbiežākie iemesli, kāpēc cilvēki izlemj izdarīt pašnāvību un pirmais iemesls ir minēta depresija. ‘’Depresijai raksturīgas ne tikai psiholoģiskas izmaiņas, bet arī fizioloģiskas izmaiņas smadzenēs” .Tātad pašnāvnieciskas izdarības veicina psihes funkcijas un viss ir atkarīgs no tā, cik sakārtotas domas ir cilvēkam.
Secinājums, kāpēc cilvēki izdara pašnāvības ir alkohola lietošanas dēļ, kā arī bailes no soda un kauna. Emocionālās nestabilitātes dēļ, kad tā bloķē apziņu, ka slimība pastāv. Kā arī cilvēku nomāc skumjas, sēras par kāda tuvinieka nāvi. Pašnāvību izraisa arī nepārliecinātība par sevi, saviem darbiem, mazvērtība un vientulība.
Risinājums pēc manām domām varētu būt sevis izzināšana, došanās pie psihologa vai meklēt palīdzību atbilstošās iestādēs. Galvenais būtu izrunāšanās ar ģimeni, radiniekiem vai draugiem.



Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1351828
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация