Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:517360
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.12.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 20-й век (1900–1999 гг.)
Фрагмент работы

Kārlis Ulmanis, Latvijas nacionālā varas un neatkarības simbols, bija izcilākais Latvijas politiķis un valstsvīrs 20. gadsimta pirmajā pusē. Viņš dzimis 1877. gadā, un viņa dzīve bija izcila gan ar politiskiem sasniegumiem, gan valsts būvniecību. Ulmanis bija cilvēks ar izteiktu līderību un neatlaidību. Viņa būtiskā ietekme uz Latvijas vēsturi un politiku ir nepārprotama. Sākot ar agrīnajiem gadiem, kad viņš sāka savu politisko karjeru, Ulmanis izcēlās ar prasmi organizēt un vadīt. Viņa augstās līderības spējas pieauga kā līdzeklis, lai pārvarētu sarežģītības un stiprinātu Latvijas valsti. Viņš bija cilvēks ar spēcīgām pārliecībām un skaidru redzējumu par Latvijas nākotni. Ulmanis vadīja Latviju caur sarežģītajiem laikiem starp Pirmo un Otrās pasaules karu, un viņa lēmumi un rīcība atstāja neatņemamu iespaidu uz valsts attīstību. Viņš tika atzīts par spēcīgu un daudzpusīgu valdnieku, kurš bija gatavs uzņemties atbildību un pieņemt grūtus lēmumus.
Kārlis Ulmanis bija ne tikai politiķis, bet arī valstsvīrs ar dziļu mīlestību pret Latviju. Viņa darbība un lēmumi bija vērsti uz Latvijas interesēm, un viņš centās nodrošināt valsts stabilitāti un attīstību. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация