Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:989955
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šizoīda personība, kas funkcionē neirotiskajā līmenī ir individualitāte un nekad nedarīs lietas, ko dara vairākums, ja pati to neuzskata par pareizo rīcību – var bez problēmām pateikt ‘nē’ (true-self). J.S. var arī novērot tieksmi uz biseksuālām attiecībām, kas dažreiz ir raksturīgas šizoīdām personībām, tomēr viņa savas vēlmes neizpauž tik ļoti vai nu vecuma dēļ vai nu dēļ pastāvīga konflikta starp Id vēlmem un Superego aizliegumiem.
Viens no psihiskiem aizsardzības mehānismiem, kas attiecās uz neirotisko līmeni un kas ļoti labi raksturo J.S. ir izolācija. Kā jau minēju iepriekš, dažreiz viņa mēdz izslēgt visus telefonus, neatvērt durvis, ja kāds ir atnācis un sēdēt klusajā istabā vientulībā domājot par mūžīgo vai kamēr neatrisinās savas problēmas. Vēl viens no psihiskiem aizsardzības mehānismiem, ko var novērot J.S. uzvedībā ir izstumšana – situācija ar svarīgo pasākumu, kura arī ir aprakstīta augstāk, kur bija nepieciešams ierasties un par kuru viņa galu galā ‘aizmirsa’, jo nervozēja un baidījās no noteiktām lietām. Turpat arī var pamanīt intelektualizāciju, racionalizāciju, kur personība kontrolē afektus un impulsus domājot par tiem, tai vietā, lai tos pārdzīvotu. Visi tie mehānismi pasargā Ego no Id un pasargā indivīdu no iekšējiem konfliktiem. Izanalizējot līdz galam, vēl skaidrāk sapratu, ka J.S. patiešām pieder pie šizoīdām personībām, kas funkcionē neirotiskajā līmenī. Tā gandrīz pilnīgi atbilst mums sniegtam aprakstam.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1328219
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация