Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:533730
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.12.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Džuzepe Garibaldi bija itāļu nacionālais varonis. Viņš dzima Ziemeļitālijā, jūrnieku ģimenē, viņam izglītības nebija, bet pašceļā iemācījās vairākas valodas. Viņam ir ļoti spilgta un daudzveidīga biogrāfija. Viņš nesaprata un negribēja saprast politiku, viņam nebija nekādu aizliegumu, viņš darīja visu, lai sasniegtu savu mērķi – apvienot Itāliju. Viņš bija izteikts revolucionārs. Viņu neinteresēja tas, ka pāvestam nedrīkst piesaukt karu ( tas bija vienīgais veids, kā apvienot Itāliju), viņš tāpat devās pie viņa uz Romu, bet viņu bija spiests apstādināt Emanuēls, un izsūtīja pret viņu karaspēku, kurš sagūstīja Garibaldi. Viņš panāca Itālijas apvienošanos, un arī pats to piedzīvoja, bet tad, kad sākās mierīga dzīve, viņš vairs nespēja tajā iekļauties.
Visu šo personu ieguldījums un ietekme pagātnē ir milzīgs ieguldījums mūsdienu pasaulē. Tie ir tie cilvēki, kuri panāca to, ka pasaule ir tieši tāda, kāda tā ir šobrīd. Piemēram, Napoleons ar savu darbību ietekmēja ne vien turpmāko Francijas vēsturi, bet sekmēja jaunas Eiropas kārtības veidošanos 19. gadsimtā. Džuzepe Garibaldi visi itāļi piemin kā varoni, kurš bija ārkārtīgi drosmīgs un patriotisks, kā arī mūsdienās katrā Itālijas pilsētā ir par godu Garibaldi nosauktas ielas.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1363211
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация