Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:125011
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.07.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Viņi tiecās pēc visa modernā un jaunā, tā cildinot jauno pasauli. Ir svarīgi piebilst, ka tieši futūristi panāca to, ka tika ieviests jauns literārais žanrs, tā sauktais, estētiskais manifests, kurš īpaši uz visa fona izcēlās ar agresivitāti un nepakļaušanos Pirmais pasaules karš kā notikums futūristiem bija galvenais, no kā smelties idejas savu darbu veidošanai un turpmākai futūrisma attīstībai. Futūristu darbi atspoguļoja 20. Gadsimta nemitīgo steigu un attīstīšanos neiedomājamā tempā. Viss, lai arī izklausās sasteigti, bija viena no galvenajām iezīmēm šo mākslinieku darbos. Virzoties uz mākslas un literatūras virziena – futūrisma aprakstošo izskaņu, svarīgi ir piebilst, ka futūristu apbrīns un sajūsma par vardarbību un kar bija viena no aizsākuma izpausmēm rodoties fašismam.
Turpinot par fašismu, būtiski ir pieminēt Vācijas armijas vareno spēku, kas latviešiem radīja bailes, tā liekot viņiem doties bēgļu gaitās un dzimtenē vairāk nekad neatgriežoties. Šī pavērsiena dēļ, Latvijas teritorijā iedzīvotāju skaits saruka par miljonu, līdz ar ko tas bija rādītājs, lai pasaules politiskā karte izmainītos. Ne tikai no politiskā nozare izmainījās. Būtiskas pārmaiņas bija arīdzan kultūrā, un tieši kultūras vērtības kas bija radušās pirms šī notikuma, kara laikā tika iznīcinātas.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1361588
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация