Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:339889
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.08.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Komunikācija ir sarežģīts mijiedarbības process starp cilvēkiem, kas sastāv no informācijas apmaiņas, kā arī partneru uztveres un izpratnes. Komunikācija ir nemainīga cilvēka sociālās dzīves sastāvdaļa, kas ne vienmēr ir pakļauta apzinātai kontrolei. Psiholoģiskās barjeras iemesls var būt sociāli kulturālās atšķirības starp komunikācijas partneriem. Tās var būt sociālas, politiskas, reliģiskas un profesionālas atšķirības, kas izraisa atsevišķu komunikācijas procesā lietoto jēdzienu atšķirīgu interpretāciju. Kā šķērslis var darboties arī pati komunikācijas partnera kā noteiktas profesijas, noteiktas tautības, dzimuma un vecuma cilvēka uztvere.
Spēja komunicēt ir viena no svarīgākajām cilvēka spējām, kas vajadzīga, lai nodrošinātu efektīvu sadzīves norisi ik dienu. Labas komunikācijas prasmes ir teju vai galvenais, lai iegūtu dzīvei vajadzīgo, maksimāli vieglā un vienkāršā veidā, un, jo labāka un spēcīgāka ir komunikācija, jo vieglāk ir panākt sev vēlamo. Katrs cilvēks saskarsmes pieredzes rezultātā ir pamanījis, ka ir cilvēki, ar kuriem kontakts veidojas ļoti viegli un saskarsme izdodas, bet ir cilvēki, kas mūs nesaprot vai negrib saprast, pārprot, savādāk interpretē mūsu vārdus vai vienkārši nevēlas mūs uzklausīt. Saskarsme ir ietekme, bet daudzi no mums nebūt nevēlas tikt ietekmēti.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1392976
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация