Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:883427
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Dažādas ētikas teorijas atklāj pašizziņas ceļu, jo morale nav tikai normu, vērtību piedāvājums un vērtējums, bet arī pašiepazīšana, pašveides ierosinājums un programma.Tā iesaistās atbildes meklējumā uz jautājumu, kas ir cilvēks, kā arī veido katram laikmetam raksturīgu paštēlu. (S.Lasmane, 1998).
Manuprāt, viens no svarīgākajiem ētikas punktiem kuru vajadzētu ievērot katram cilvēkam, ne tika sociālajam darbiniekam, ir ievērot konfidencialitāti. Mūsdienās, uzskatu, ka tieši šis punkts aizmirstās un bieži vien rodas nesaprašanās, dažādas problēmas, tieši tāpēc, ka tiek atklāta informācija kura ir tikusi uzticēta. Uzskatu, ka izpaužot informāciju par cilvēku, notikumu, cilvēks izrāda necieņu, nerespektē. Tieši tāpēc, sociālajam darbiniekam jābūt empātiskam, jāiejūtas klienta situācijā, lai labāk saprastu risinājumu un veiksmīgāk rīkotos, lai palīdzētu. Ne bieži speciālisti saprot līdz galam, klienta motivāciju un vēlmes, nereti pat uzspiež labāko atrisinājumu, neuzklausot otru pusi. Ir jāsaprot, ka uzreiz kliena problēmas neatrisināsies, ir jādod laiks un arī tad, ja klients neatbalsta rīcības plānu no sociālā darbinieka, sociālajam darbiniekam ir jārespektē un jāturpina meklēt piemērotākais problēmas atrisinājums. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация