Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:338969
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.12.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Runājot netieši ietveru vēlamo informāciju, tādējādi netieši pārliecinot otru personu domas līdzīgi manējām. Bet ja runa ir par man tuviem cilvēkiem tad reizēm esmu īsts direktors. varbūt tas ir diezgan egoistiski, bet ja redzu, ka šis cilvēks ir guvis pavisam nepareizu priekšstatu par kādu situāciju es tieši pasaku, un mēģinu pārliecināt viņa domas, lai tās saskanētu ar manējām. Kā jau vairumam cilvēku manipulācija ir daļa arī no manas dzīves.
Tātad apkopojot to visu kopā manipulāciju izmanto visi. Neviens no mums nav ideāls un ceļā uz nosprausto mērķi mēs esam gatavi darīt daudz vairāk nekā to vajadzētu. Manipulācija protams ir vieglākais ceļš uz to un tāpēc, manuprāt, ir cilvēki, kas aiziet daudz par tālu tādējādi nodarot kaitējumu citiem. Diemžēl pasaule mūsdienās ir kļuvusi daudz nežēlīgāka un samaitātāka nekā tā bija varbūt desmit gadus atpakaļ. Es uzskatu, ka manipulācija, kas pielietota labiem mērķiem ir atbalstāma. Ir cilvēki, kam neliela ievirzīšana pareizajās sliedēs ir pat ļoti nepieciešama, jo savādāk iespējams viņš pat šo ceļu neatrastu. Tāpēc audzinot savus bērnus pielietoju nedaudz manipulācijas, lai viņi apzinātos tās vērtības un darbības, kas tiešām ir pareizas un kas nē. Manuprāt, visvairāk manipulācijas nepareizajiem nolūkiem pielieto cilvēki, kam jau ir liela vara vai stāvoklis sabiedrībā, tādējādi pierādot paši sev, ka viņi ir labāki nekā pārējie.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1335588
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация