Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:144738
 
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Manuprāt, raidījums ir panācis vēlamo. Sarunas, kas norisinās studijā ir patīkamas, neliekās arī pārāk garas, jo tās tiek "pārlauztas" ar iepriekš minētajiem sižetiem. Sižeti ir dažādi, tiek izmantoti dažādi materiāli un tehnikas. Kadri, kas filmēti studijā, ir dinamiski. Tiek izmantoti gan kopplāni, gan vidējie un tuvplāni. Katrs kadrs ir kustīgs, panorāmas skats. Sākumā tas liekas neierasti, taču pēc dažām minūtēm to jau vairs nevar pamanīt. Respektīvi, nav statisku kadru. Viss ir filmēts acu augstuma līmenī, nepārkāpjot 180 grādu likumu.
Prieks, ka ir padomāts par vizuālo noformējumu un atraktīviem vadītājiem. Henrieta runāja brīvi, pacilājošā tonī. Sarunas ir brīvā formātā, taču Henrieta pārliecinājās, ka tās joprojām ir "par tēmu". Viņa pieteica arī katru sižetu un komentēja notiekošo.
Pozitīvi, ka tiek izmantoti dažādi viedokļi, arhīvu materiāli, animācijas, dažādā mūzika, aizkadra balsis un citi elementi, kas raidījumu padara interesantu. Tomēr svarīgi piebilsti, ka tas viss nav uzbāzīgs un tiek pielietots mēreni. Manuprāt, raidījums ir izdevies lieliski un cerams, ka laika gaitā viņi spēs arī turpmāk pielāgoties savai auditorijai.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация