Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:887529
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kad iepriekšējās nozares pēc nacionālistu domām bija sakārtotas, tad sāka ķerties radio. Tajos laikos radio bija populārākais masu saziņas līdzeklis, līdz ar to pavisam loģiski būtu iegūt pārvaldi arī par to. Hitlers nodeva radio pārvaldi propagandas ministrijai, tālāk jau viss ir skaidrs jeb Gebelss radio pārvaldē ievietoja savus cilvēkus. Tālāk kā visās citās nozarēs tika atlaisti nevajadzīgie cilvēki – ebreji, liberāļi un savai politikai neērti cilvēki. Tas pats notika ar tik pat spēcīgu līdzekli kā prese. Tika atkal tīrīts no “nepareizajiem” cilvēkiem, lai šo mediju nacionalizētu un būtu saskaņā ar šo kustību. Tas pats notiek ar visu mākslu. Tiek likvidēti autori un viņu darbi, kas ir pretrunā ar nacionālismu vai gluži vienkārši ir ebreji. Loģiski tam visam ir negatīvā puse, un ļoti daudz gaišo pratu un inteliģento cilvēku emigrēja, bet, manuprāt, tas šiem ideju izplatītajiem nemaz īsti neinteresēja.
Attīrot visas vācu kultūras telpas no ebrejiem vai vienkārši savādāk domājošiem cilvēkiem, tika grandiozi celts nacionalitātes kults. Šķiet, ka viņus ar Hitleru priekšgalā vadīja vēlme radīt vispareizāko rasi uz pasaules, tādu kā zelta rasi. Topot šīm Trešajam reiham, manuprāt, notika neaptverama rasisma izpausme, jo tika izspiesti ebreji no visas Vācijas teritorijas, grauta šīs rases pašapziņa un celta necieņa tikai aiz mistiska pieņēmuma, ka ebreji grauj vācisko. Tas ir atstājis neatņemamas sekas līdz pat mūsdienām. Aiz šī aklā kulta vācieši arī zaudēja ļoti daudz inteliģentu, gudru un spēcīgu cilvēku, kas varēja stiprināt tieši šo valsti nevis pēc viņu pieņēmumiem graut.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация