Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:441490
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Man nepieņemami šķita, ka spēles komentētājs – šveicietis latviski saka: “O, Latvija, nekad neesmu dzirdējis par šo valsti un par to, ka tur spēlē basketbolu. Bet nu, paskatīsimies…”
Filma ir izpelnījusies daudz kritikas (biežie tuvplāni, neiedziļināšanās citu sportistu personiskajā dzīvē, maz tiek rādītas Rīgas ainas, latviešu valodas lietošana starp ārzemniekiem). Neskatoties uz to, filma ir saņēmusi apbalvojumus, piedaloties vairāk nekā 10 filmu festivālos Eiropā, Āzijā un Amerikā. Filma iekļauta Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) muzeja video izstādē Ženēvā. Tās fragmenti ir eksponēti FIBA jaunajā Basketbola muzeja pastāvīgajā video ekspozīcijā. 2013. gada Indianapolisas Starptautiskajā Filmu festivālā tā ieguva balvu kā labākā ārzemju filma. Tāpat filma ieguva labākās drāmas balvu Brekenridžas filmu festivālā 2013. gada septembrī. Kinoteātros to noskatījušies vairāk kā 150 tūkstoši skatītāju.
Filma bija lieliska. Tās sižets gan lika priecāties, gan aizkustināja līdz. Sākot ar smiekliem par filmā atveidotajiem treniņiem un puišu izlēcieniem, beidzot ar grandiozo uzvaru un patriotisko nobeigumu, kas lika aizdomāties par Latvijas smago vēsturi. Pēc filmas noskatīšanās biju emociju pārpilns un secināju- Tādas filmas mums latviešu tautai ir nepieciešamas!

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация