Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:998631
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvijas Mākslinieku Savienības galerijā no 14.01.-12.02 bija apskatāma trīs Baltijas valstu mākslinieku kopīgi veidota izstāde „Vara un cilvēks 2”. Kā liecina nosaukums, bijusi arī pirmā – ar anglisko nosaukumu „Power and man” 2006.gada novembrī šis projekts tika sākts Londonā, Novas galerijā.
No vienas puses, šo izstādi var uztvert kā draudzīgu kaimiņu dalīšanos pieredzē un jaunāko tendenču iezīmēšanu, bet tai raksturīga sarkasms un viegla ironija, tas atklājas, piemēram, darbos „You must fuck everybody” un „You must buy everything”(tev jāpārguļ ar visiem, tev jānopērk viss), tālāk tekstā pie šiem, manuprāt, spilgtajiem darbiem vēl atgriezīšos.
kopīgie vēstures pagriezieni nodrošinājuši to, ka nereti visas trīs valstis tiek uztvertas kā viena parādība, īpaši tās nenodalot, neatšķirot. Izstādē uzskatāmi tiek parādīti trīs visai savdabīgi skatījumi uz laikmetīgo mākslu, kuros rodams gan kopīgais, gan atšķirīgais. Galvenais uzsvars uz grafiku, taču tik pat labi to papildina arī instalācijas.
Izstādē piedalās: Lāsma Lagzdiņa, Liena Bondare, Guntars Sietiņš, Ginters fon der Kvelle, Paulis Liepa, Urmas Viik, Aili Vahtarpuu, Inga Heamagi, Kadri Aalesmaa, Jaak Visnapp, Peeter Allik, Redas Diržys un Anatolijus Klemencovas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация