Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:291757
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.03.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Neatkarīgā teātra kompānijas “United Intemcy” izrādes “Jasmīns” autore ir Inga Ābele. Šī izrāde norisinājās Operas jaunajā zālē. Tā ir luga par tik ļoti aktuālo tēmu – rīdzinieki, viņu dzīves apstākļi, emocijas, rīcība, iekšējā pasaule, domas un izjūtas. Izrādes norise notiek mūsdienu Rīgā, kādā mājā, kurā dzīvo galvenā varone ar savu ģimeni un īrniekiem.
Lugā “Jasmīns” tika attēlots neliels dzīves posms, kas ilga pāris dienu garumā, vairākiem cilvēkiem. Tajāparādīts skatījums uz dzīvi no dažādu sabiedrības pārstāvju redzes viedokļa. Galvenā varone Jasmīna ir meitene, kura jau ir precējusies un kurai ir bērns. Viņa dzīvo kopā ar savu vecmāmiņu viņai piederošā Rīgas mājā. Tur dzīvo arī meitene vārdā Aļona ar savu puisi, kuri īrē no Jasmīnas dzīvokli. Jasmīnas tēvs ir gājis bojā, bet māte ceļo pa pasauli, tikai šad tad apciemoja savu meitu. Kādu dienu ierodas inspektors un grib konfiscēt Jasmīnas māju un mantu, jo viņas vīrs Artis iekritis lielos parādos. Patiesībā ar šo notikumu sākas izrādes darbība. Meitene saprot, ka vīrs ir viņai tikai kā nasta, jo taisa parādus, kuram patīk iedzert, bet tomēr viņai liekas, ka viņa mīl vīru un tādēļ šķirties nevēlas. Kādu dienu pie viņas ierodas māte kopā ar kādu mākslinieku Mihaelu, kuram pieder divi pērtiķi. Šis notikums pilnīgi pārvērš tēlu likteņus. Tie izmainās, rodas kaislības, viņiem parādās divas sejas, kuras nevarēja “uzpeldēt” vienmuļajā ikdienas dzīvē. Jasmīna sāk ļauties mākslinieka kārdinājumam un novēršas no vīra.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1114727
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация