Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:166367
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Tas, kas lugu padara skatāmu ar interesi, ir mūsdienīgā humora klātbūtne ik pēc pāris skatiem. Tas publiku sajūsmināja līdz skaļiem smiekliem un aplausiem. Nenoliedzami, ļoti iederīgas bija arī dziesmas un dejas, kas izrādi atdzīvināja, padarīja temperamentīgāku. Liela nozīme bija skaņdarbiem, kas noteiktā momentā izpauda dažādas sajūtas uz skatuves, piemēram, Andrieva un Ievas kopīgais mīlestības dziesmas izpildījums. Šis bija viens no maniem mīļākajiem momentiem lugas gaitā. Abu aktieru saspēle izpaudās ļoti sirsnīga, radot iekšēji siltas sajūtas, pārdzīvojumus par cilvēku savstarpējām attiecībām.
Režisora attieksme pret literāro materiālu atklājas īpaši rūpīga. Liekas, ka viņš vēlējies lugā apkopot daudzveidību starp naudu un mīlestību, rīcību un sekām, liekot aktieriem izvērsties dažādākajos veidos. Viens no tiem – deja. Tā lielā mērā izteica prieku un līksmību uz skatuves, kā arī pievērsa vairāk koncentrētu skatītāju uzmanību uz noteiktajā brīdī notiekošo, nevis uz lugu kopumā.
Kā jau mēdījos vairakkārt atskanējis, komēdija „Ļaunais gars” ar savu priekš Rūdolfa Blaumaņa, manuprāt, izaicinošo tēmu ienākusi latviešu kultūrvidē īstajā brīdī, ņemot vērā pašreizējo situāciju valstī.
Nedaudz izsmejoši, bet latvietis pret lugu varētu just īpašāku piesaisti, nekā kāds cits. Tas tādēļ, jo ļoti latviskā garā izrādē tika atveidoti visi notikumi. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1126868
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация