Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:194196
 
Оценка:
Опубликованно: 30.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Skatītājs, kurš skatīsies tikai vienreiz šo sižetu, iespējams pat neiedziļināsies pateiktajā, tāpēc pašsaprotami piekritīs prezidentam un nostāsies viņa kā svarīgas autoritātes pusē. Kaut arī sižets ir par Saeimas atlaišanu, tas ātri apraujas un saruna no ziņu vadītāju puses tiek ievirzīta citos tematos.
Skaidri redzams, ka tēmā par Saeimas atlaišanu televīzijas raidījumos ir divu veidu rāmējumi. Vieni, kuri kultivē sarunas par Saeimas atlaišanas nepieciešamību, bet otri ir tie, kas cenšas pierādīt pretējo. Ir interesanti, ka žurnālisti cenšas risināt šo problēmu, apskatot un diskutējot par to, taču, kas zem tā visa slēpjas apakšā, mēs neviens līdz galam nevaram zināt, jo izmantotie “instrumenti” (intervējamie, jautājumi, fakti utml.), ar kādiem raidījumi tiek veidoti, ir ļoti dažādi.
Jautājums “Atlaist vai neatlaist Saeimu?”, pēc manām domām, ir jautājums, par kuru ir vērts ikvienam sabiedrības loceklim ar analītisku un kritisku prātu aizdomāties. Tieši raidījumu dažādība un atšķirīgie rāmējumi ir tie, kas beigu beigās katru var aizvest līdz savam pareizajam viedoklim un patiesībai. Svarīgi ir nepkļauties suģestācijai, kā arī uzmanīgi skatīties un klausīties, jo citādi nāksies būt pretrunās pašam ar sevi kā mūsu prezidentam!

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация