Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:705318
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Balstoties uz iepriekšējā recenzijā apskatīto tēmu – cilvēku, arī šajā darbā vēlējos atrast ko tādu, kas saistītu kopā šo izvirzīto tematu ar iepriekšējo. Tādēļ, izvēloties galeriju, kuru apmeklēt, lai veiksmīgi savienotu abu darbu tematiku bija diezgan sarežģīti. Tomēr, izlēmu, ka man tuvāka varētu būt galerijā „Māksla XO” izvietotā Kristapa Ģelža izstāde „Varbūt”.
K. Ģelža izstāde „Varbūt” atrodas Rīgas vecpilsētā, mākslas galerijā „Māksla XO”. Izstādei patīkamu atmosfēru un nomierinošu noskaņu rada galerijas atrašanās vieta, atstatus no drūzmas un steigas. Pagrabiņā esošā galerija rada sajūtu, ka šī vieta atrodas kaut kur citur, ārpus ikdienišķā un prom no sabiedrības – ļauj pabūt vienatnē ar sevi un savām domām. Galerijas telpām veclaicīgu noskaņu rada tās ķieģeļu velves un sienas, kas ļauj aizmirst mūsdienīgo. Papildus gaisotni rada fonā skanošā nomierinošā mūzika, kas it kā padziļina gleznu radītās sajūtas un emocijas. Papildus gleznu sniegtaja m iespaidam bija iespējams arī apskatīt papildinformāciju – šajā gadījumā galeriju ceļvedi „Galerija”, kurā tika sniegta informācija par galerijā apskatāmo izstādi un nedaudz par pašu mākslinieku. Šajā ceļvedī ir iespēja uzzināt arī par citās galerijās apskatāmajām izstādēm, kā arī galeriju atrašanās vietas pilsētā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация