Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:267254
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Rūdolfs Blaumanis dzīvoja citā laikā un attiecīgi veidoja savus tēlus pēc tā laika pasaules uztveres un uzskatiem, bet tas nenozīmē, ka arī mūsdienās nav sastopami cilvēki ar Blaumaņa tēliem raksturīgām iezīmēm. Sīkāk es gribētu runāt tieši par Lienes tēlu novelē “Salna pavasarī”. Es izvēlējos tieši šo tēlu tāpēc, ka, manuprāt, šis jautājums vienmēr ir bijis aktuāls, proti: kam klausīt – sirdij vai saprātam?
Masu medijos un citos informācijas līdzekļos mēs bieži uzzinām, ka kāds stiprā dzimuma pārstāvis jau gados apprecas ar divreiz jaunāku sievieti. Daudzu pusaudžu meiteņu sapnis ir apprecēt kādu kino zvaigzni, slavenu sportistu vai dziedātāju. Tas ir saprotams, ja šie cilvēki ir viena vecuma vai ar nelielu gadu starpību, bet, kad jauna meitene no laukiem apprecas ar multimiljonāru, kas jau ir pensijā, ne velti apkārtējiem rodas aizdomas par jūtu patiesumu. Tas ir vairāk kā skaidrs, ka šī meitene alkst tikai bagātnieka materiālās vērtības, bet viņas sirds, ļoti iespējams, pieder kādam oficiantam vai bārmenim. Šādas situācijas mēs varam novērot ne tikai meksikāņu seriālos, bet arī reālajā dzīvē. Arī interneta partneru meklēšanas serveros mēs varam atrast neskaitāmus ziņojumus, kur latviešu meitenes meklē ārzemniekus kā dzīves biedrus, topošos līgavaiņus. Nereti ir arī piebildes, ka vēlams, lai būtu divstāvu villa jūras krastā ar baseinu un iekšējo dārzu. Arī realitātes šovi par šo tēmu pēdējā laikā ir kļuvuši ļoti populāri. Tie ir veidoti, lai pārbaudītu, vai sievietes grib precēt bagāto vecpuisi naudas dēļ, vai tiešām ir iemīlējušās. Parasti jau galvenais faktors, kāpēc meitenes, sievietes piedalās šajos šovos ir tas, ka šim vecpuisim pieder pāris miljoni un pils ar pāris tūkstošiem hektāru.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1195804
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация