Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:308786
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pārdzīvojumu uz ledus uzsāka 14 cilvēki. No ledus gabala atpakaļ uz sauszemi tika 8 cilvēki. Un trīs no tiem palika uz ledus. Skaru Juris, kuram mājās bija sieva ar trim bērniem, no lielā izmisuma bija ielēcis ledošajā ūdenī un nevarēdams aizpeldēt līdz krastam viņš noslīka. Zvejnieki pēc notikuma ar Skaru Juri, bija sadalījušies starpā pārrunāja dažādas lietas. Zaļgam bija saķertas zivis un viņs pēc dabas bija ļoti skops un nevēlējas ar nevienu dalīties savā lomā, bet tā kā nevienam citam zivju nebija, tad viņam nekas cits neatlika, kā dalīties zivīs ar pārējiem palikušajiem uz ledus gabala. Bez cilvēkiem uz ledus gabala atradās vēl divi zirgi.
Pēc laika ledus gabals ātri un nemanāmi sāka plīst un pārplēsa to divās daļās. Uz mazākā ledus gabala palika 3 cilvēki, uz kura nebija ne ēdiens, ne dzeramā ūdens. Atlikušie uz lielākā ledus gabala atšķirībā no tiem, kas atdalījās varēja vēl kādu laiku izdzīvot, jo viņiem bija zirgi un zivis. Grīntāls mēģināja ēdienu sadalīt godīgi, lai nebūtu kašķi, ka vienam ir vairāk, bet otram mazāk. Kārlēns, kurš turējās kopā ar Birkenbaumu īpaši nemīlēja ēst jēlas zivis. Kārlēnam paveicās, ka viņam bija blakus tāds Birkenbaums, jo viņš tam deva padzerties ūdeni, atļāva gulēt pie viņa un rūpējās par Kārlēnu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация