Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:263733
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katrs no mums savā dzīves laikā gūst milzum daudz pieredzes no dzīves un katra nākamā diena ir kā jauns izaicinājums mums, mūsu ģimenei, mūsu nākotnei. Ikvienam ir savas intereses un savs mērķis, uz kuru agri vai vēlu, bet tomēr katrs no mums tiecās. Salīdzinot ar pagātni, kad cilvēku intereses aprobežojās ar barības savākšanu un spēju izdzīvot, tad mūsdienās cilvēkiem ir daudz plašāks skatījums uz dzīvi. Tas ir saistīts ar vārda brīvības paplašināšanos, tehnoloģiju attīstību un daudzām citām viena otrai pakārtotām lietām. Sabiedrības domāšana ir ļoti krasi augusi. Daudz demokrātiskāka ir kļuvusi arī mēdiju vide. Kā arī preses brīvības, kad prese var rakstīt par visu kas notiek tieši un atklāti, nevis kā tas bija nesenā pagātnē, kad bija jāraksta par to, ko liek rakstīt, kā arī jebkura indivīda iespēja brīvi izteikties un uzrunāt ar savu viedokli citus.
Sabiedrisko attiecību mērķis ir izveidot labvēlīgas attiecības starp uzņēmumu un tam apkārt esošo sabiedrību. Jebkurā uzņēmumā, galvenais ir atrast saikni starp darbiniekiem un vadību. Lai cilvēki uz darbu ietu ar prieku, lai to noskaņojums un visa vide, kurā notiek darbība būtu pozitīva, no kā lielā mērā ir arī atkarīga uzņēmuma produktivitāte.
Sabiedriskās attiecības ir nepieciešamas jebkurā organizācijā – gan ar uzņēmējdarbību saistītā, gan nekomerciālā, gan valstiskā, gan nevalstiskā.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация