Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:426472
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.12.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

„Kāpēc mēs visi esam nelaimīgi?” izmisusi vaicāja Laura. Jā, kāpēc gan visas romāna „Aka” sievietes – Laura, Vija un Alvīne – ir tik nelaimīgas, neskatoties uz savu atšķirīgo raksturu un dažādajām dzīvēm? Vai jau sen izteiktais Alvīnes lāsts pār Tomariņu mājām neļāva būt laimīgam nevienam, kas tajās dzīvoja? Vai arī laime tomēr ir tik netverama, neizprotama, ka to iespējams gūt tikai retajam?
Laimes jēdziens ir tik relatīvs. Visi par to runā un sapņo kā Minhauzens par Ulubeli, un reāli to iegūst reti. Versijas, kur laimi meklēt, ir dažādas – kāds teiks, ka tā slēpjas tajā vien, ka mums ir abas rokas un kājas (Tomēr parasti ir tā, ka, kamēr visi orgāni ir savās vietās, cilvēki to pieņem tā diezgan pašsaprotami …), kāds cits teiks, ka laime meklējama mīlestībā, cits – naudā. Lai nu kur tā arī būtu, neviena sieviete šajā romānā to neatrada. Tomariņu mājas, saikne ar Riču, kurš sievietēm bija dēls, brālis un vīrs, un nelaimīgs liktenis bija tās lietas, kas vienoja tik dažādās sievietes.
Laura, galvenais tēls, man asociējas ar romāna nosaukumu. Viņa ir kā aka – ārēji neuzkrītoša, slēpdama sevī ļoti lielu dziļumu, kura apakšā ir tīrs, dzidrs ūdens. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация