Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:523504
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.10.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Vēl ļoti nozīmīga problēma ar ko, iespējams, nāksies saskarties teju visiem iedzīvotājiem, būs pārmērīgā cilvēku migrācija no rajoniem, kuru klimatiskie apstākļi būs krasi pasliktinājušies. [2.] Palielināsies pārapdzīvoto un praktiski neapdzīvoto reģionu skaits. Šī migrācija varētu radīt gan dažādus konfliktus (iedzīvotāji no reģioniem ar labvēlīgiem klimata apstākļiem nevēlēsies pieļaut masveida imigrāciju), gan dažādu slimību uzliesmojumus (imigranti nespēs nodrošināt dzīvošanai pienācīgus apstākļus). Lai gan lauksaimniecības produktivitāte saglabāsies tāda pati, varētu mainīties lauksaimniecības kultūru audzēšanas rajoni. [2.] Tas atkal izraisīs migrācijas vilni, jo cilvēki, kuri nodarbojas ar lauksaimniecību, vairs to nevarēs darīt vecajos rajonos.
Lai gan šobrīd aktīvi tiek meklēti risinājumi, kā novērst siltumnīcas efekta straujo pieaugumu, pagaidām tas turpinās. Manuprāt, nedrīkst apgalvot, ka tas ir tikai dabisks process un cilvēce ne pie kā nav vainīga. Katram vajadzētu saprast, ka viņš ir atbildīgs par planētu, uz kuras dzīvo, kā arī apzināties, cik dramatiskas sekas atstās cilvēku saimnieciskā darbība uz visu ekosistēmu kopumā, ja nekas nemainīsies. Cīņā ar pārmērīgo siltumnīcas efektu var palīdzēt teju katrs , piemēram, pārtraucot saldētavas, kuras darbību nodrošina freoni, lietošanu, nepārvietojoties ar privātajām automašīnām bez vajadzības utml., jo katrs sīkums ir svarīgs un, manuprāt, ja visi uzskatīs, ka tā nav viņu darīšana, nekas uz labo pusi nemainīsies.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1317319
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация