Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:239943
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mīlestības pilni – tā vēl varētu raksturot sirdsskaidrus cilvēkus, jo tik maz cilvēku ir, kuri ar visiem spēkiem cenšas nokļūt otra sirdī un nozvejot pērles: “Krāj viņas vienu pie otras, un tu reiz sapratīsi, cik liels un brīnišķīgs ir cilvēks, cik neizsmeļams esi tu pats, cik dziļi un neizsmeļami ir tavi līdzcilvēki.” Mīlēt - nozīmē arī būt patiesam gan pret sevi, gan pret citiem. J. Poruka darbus caurvij doma, ka mīlēt nozīmē mirt, jo tās daiļumu spēj glāb tikt nāve, un ir patiešām jāuzdrošinās, jābūt nesavtīgam un patiesam, lai upurētu sevi kaut kam tik daiļam: “Zini, Anniņ, es neesmu nekas cits kā pērļu zvejnieks, kurš šos bezgalīgos pasaules dziļumos nolaidies lai sazvejotu sevim tik daudz pērļu, ka varētu sevim nopirkties tiesības citā pasaulē dzīvot. [..] Es esmu mīlējis, esmu tik daudz pērļus atradis, ka varu atgriezties turp, iz kurienes mēs visi esam izgājuši – uz dievību.”
Vai arī mūsdienās ir sirdsskaidri cilvēki? Dažkārt šķiet, ka tādi cilvēki mūsdienu sabiedrībā nespētu izdzīvot, jo citu mantkārība vai savtīgums viņus nomāktu, taču tur slēpjas tas skaistums! Viņiem sirdis ir tik tīras un bez melnumiņa, ka labestību un piedotspēju nevar tā vienkārši nomākt. Sirdsšķīsti cilvēki ir dzīvojuši visos laikos, arī tagad, viņi silda sirds citiem cilvēkiem, vairo mīlestību un atgādina, ka pasaulē nav nekā skaistāka par piedošanu un patiesību.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1385392
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация