Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:799113
 
Оценка:
Опубликованно: 08.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai izprastu starptautisko tiesību interpretācijas problēmu būtību, vispirms jāuzsver, kas un kādā veidā tās rada. Starptautiskās tiesības rada starptautisko tiesību subjekti, kas var būt gan valstis, gan starptautiskās organizācijas, gan, paplašinoties starptautisko tiesību regulējumam, arī citi veidojumi, kam piemīt starptautiskās tiesībsubjektības elementi – spēja uzņemties starptautiski tiesiskas sasitības un tiesības aizstāvēt savas tiesības, izvirzot starptautiskas prasības, kā to atzinusi ANO Starptautiskā tiesa.
Tātad starptautiskās tiesības ir šo starptautisko subjektu radīto starptautisko tiesību normu kopums, kuras tie rada savstarpēji vienojoties un saskaņojot savu gribu. Starptautiskās tiesību normas rada paražu tiesību un līgumisko normu veidā, kas reglamentē starptautisko attiecību kārtību un izstrādātas sadarbības rezultātā. Starptautiskās tiesības ir īpaša tiesību normu sistēma, kas izveidojusies vēsturiski un turpina ļoti dinamiski attīstīties musdienās, tās neietilpst valstu nacionālo tiesību sistēmā un tās veido paši šo tiesību subjekti. Neeksistē starptautiskais parlaments, kas izstrādātu tiesību normas, starptautisko tiesību subjekti ir ieinteresēti ievērot starptautiskās tiesības, jo paši tās ir radījuši. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1118337
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация