Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:437769
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.10.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Situācijās, ja paša spēkiem nav iespējams atvairīt negatīvās domas, iespējams izmantot meditāciju, lai ļautu prātam kaut uz mirkli atslābināties un izvairīties no raizīgajiem tematiem. Meditācijas veidi ir dažādi, tie var būt arī speciāli veidoti tieši stresa uzveikšanai, kur, piemēram, relaksējošas mūzikas pavadītā meditācijas gids, palīdz sastrukturizēt domas. Sākotnēji meditācijas izmantošana var šķist sarežģīts process, tomēr laika gaitā tas kļūst vienkāršāks, jo persona pierod un iemācās, kā virzīt savas domas nepieciešamajā gultnē.
Dažādas kreatīvas nodarbes, kuras saistītas ar personas talantiem var palīdzēt cīņā ar stresu. Kā piemēram, muzikālo skaņdarbu izpilde, vai vizuālās mākslas radīšana. Autors ikdienā izmanto šo aspektu un cenšas regulāri veikt šādas, kreatīvas darbības, jo tās šķiet ne tikai izklaidējošas, bet arī palīdz atvairīt domas, no piemēram darba.
Ikvienam ir iespējams rast sev piemērotāku stresa mazināšanas veidu, ir jāsaprot, kādā līmenī ir attīstījies stresors, vai situācija ir jau tik nopietna, ka persona bez palīdzības no malas var nespēt tikt galā ar to, vai arī ir iespējams pašam rast optimālākos stresa mazināšanas veidus. Pēc autora domām jebkurā gadījumā ir iespējams analizēt sevi un izprast, kuras ir tās nodarbes, kuras palīdz realaksēties un rast iespēju tās veikt.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1388119
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация