Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:765800
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Viena no tēmām, ko apskata Zimmels. G. (Simmel G.) ir svešinieks. Svešinieks ir persona, kas atnāk šodien un paliek rīt, viņš ir potenciālais klejotājs. Viņš ir fiksēts kādā telpiskā grupā, bet pozīciju tajā ievērojami ietekmē fakts, ka svešinieks nav bijis tās loceklis kopš tās pirmsākumiem. Attiecības ar svešinieku raksturo distance, proti, indivīds ir tuvu, tajā pašā laikā ir tālu.1 Mūsdienu ekonomiskos, politiskos apstākļos, kad cilvēki domā, kā vairāk nopelnīt, lai nodrošinātu savu ģimeni, lai būtu iespēja iegādāties vienas no jaunākajām tehnoloģijas inovācijām (neatpalikt no apkārtējām attīstības tendencēm), cilvēki noslēdzas sevī. Viņus vairāk interesē savas problēmas, viņiem atliek mazāk laika draugiem, radiem. Cilvēki atsvešinās viens no otra, parādās izteikts laika trūkums, ko apliecina Dzīves kvalitātes pētījums Latvijā.
Ikdienā mēs komunicējam ar cilvēkiem darbā, universitātē, par lielāko daļu no viņiem mēs praktiski neko nezinām, mūs, piemēram, studentus, vieno galvenokārt tikai studijas. Studenti ir sadalījušies grupiņās pēc interesēm, tādejādi starp šiem cilvēkiem ir lielāka kopības izjūta. Ienākot grupiņā kādam citam kursa biedram viņš tiek vairāk vai mazāk uzskatīts par svešinieku. Svešinieka fenomens ar laiku ir klātesošs pat intīmajās attiecībās. Tādejādi var apgalvot, ka distance kā svešinieka iezīme ir ikdienā izplatīta.ott, kviesojvi Mans svešinieka izpētes veids ir indivīds, kas ierodas svešā valstī, svešā vidē. Es nointervēju savu draudzeni, kas bija atbraukusi uz divām nedēļām pie manis ciemos uz Ukrainu.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1389493
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация