Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:287136
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.08.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Akadēmiskajā vidē tīkla komunikācijas teorijai ir neatsverama loma, tā palīdz veidot saiknes, rast atbildes uz grūtiem jautājumiem un galvenais, nodrošina nepārtrauktu saikni un varas pārnesumu no indivīda uz tīklu kopumā un atpakaļ. Jebkuras jaunas, arī akadēmiskas informācijas iegūšana ( atrašana/saņemšana) piešķir spēku saņēmēja pusei, līdz ar to izglītojot, bagātinot un padarot saņēmējpusi spēcīgāku, varošāku un zinošāku. Šāda apmaiņa un bagātināšanās ir neatņemama akadēmisko zināšanu ieguves forma un pamata sagaidāmais rezultāts.
Komunikāciju teorijas kopumā, bet jo īpaši Tīkla sabiedrības teorija, ir, ieguvušas ārkārtīgi lielu nozīmi un varu, kas savukārt ir palīdzējis tām veidot mūsdienu sabiedrību tieši tādu kāda tā ir. Un palīdz joprojām vadīt un organizēt gandrīz visus procesus, kas pašlaik notiek sabiedrībā. Tīkla lietotāji izmanto savas jauniegūtās varas un ietekmes ieročus, lai veidotu savu pilsonisko pozīciju, praktizētu demokrātiju un izmantotu decentralizētās varas instrumentus, kurus to rokās ir ielikusi pakāpeniska pāreja no industriālā laikmeta uz informācijas laikmetu, kad “kapitāls” vairs neapzīmē materiālo labumu vai saražoto preču daudzumu, bet tieši varu, kuru lietotājam sniedz informācija un zināšanas

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация