Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:541389
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Neētiska ir publiskās varas izmantošana, lai gūtu priekšrocības ne tikai sev, bet arī paziņām un draugiem, bet manuprāt, daži no amatpersonām šo neņem vērā un izmanto to, ka viņiem ir vara, domājot vairāk par savu labklājību, nekā par valsts iedzīvotāju lapklājību. Savukārt runājot par dažām dzīves jomām, dažreiz cilvekam ir labi rīkoties, lai iegūtu savu labumu. Reālajā ekonomikā tas izpaužās tā, ka bez sava labuma meklēšanas – nepastāvēsi, jo mūs apdraud monopoli. Turklāt diez vai situācija, kad nav nekādas darbības koordinācijas un katrs domā vienīgi par sevi, visās dzīves situācijās ir efektīvākais risinājums.
Protams, ir žēl, ka mūsdienu pasaulē ir tik daudz cilvēku, kuri ir savtīgi, egocentriski labuma meklētāji, bet no otras puses mums nav nekādu tiesību viņus nosodīt, jo mēs nezinam, kas tieši ir šis iemesls, kuru dēļ viņi ir izmainījušies. Tāpēc tas, ko iesaku ir vismaz no savas puses mēģinat turēt labas attiecības ar visiem, būt cieņpilni un ja kāds lūdz pēc palīdzības – saprast un atšķirt vai šī lūgšana pēc palīdzibas ir ar labiem un patiesiem nodomiem vai ar viltīgiem nodomiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация