Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:387243
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

. Nacionālists teiks, ka ‘’šeit tas nevar notikt’’, bet tas ir pirmais solis ceļā uz katastrofu. Patriots teiks, ka tas var notikt arī šeit, bet ka mēs to nepieļausim (Snaiders, T., 2017:70). Šobrīd iedomājoties par Latviju, mums ir daudz patriotisku cilvēku, bet ir arī tikpat daudz kas tādi nav. Daudzi netic tās valdībai un ir zaudējuši savu patriotismu un ir spiesti doties prom, lai meklētu jaunas mājas un jaunu piederību citai tautai. Savukārt, tie kas netic un turpina dzīvot Latvijā, neiedziļinās notiekošajā un noteikti neinteresējas par politiku, viņiem nav svarīgas vēlēšanas, jo domā, ka viņu balsis tāpat neko neizmainīs. Es pazīstu sev ļoti tuvus un mazāk tuvus cilvēkus, kuri ir vai nu devušies prom vai dzīvo Latvijā un nevēlas iesaistīties tās svarīgajos notikumos. Viedokļi ir dažādi, bet reizēm šķiet, ka nekas nemainīsies, ja cilvēki nemainīs sevi, viņi ir pakļāvušies vairākumam nepārtraukti, lasot viedokļus sociālajos tīklos par to cik šeit viss ir slikti. Daudzi pauž atzinību par to ka devušies prom, bet ir arī tā cilvēku daļa no aizbraucējiem, kuri joprojām ir sirdī piederīgi Latvijai un vēlas atgriezties, ar to es vēlējos pateikt, ka piekrītu autoram, ka nevar cilvēks būt vienlaicīgi patriots un neticīgais, slavinot un ticot savai valstij vai to tajā pašā brīdī noniecinot. Patriotisms nozīmē kalpot savas zemes interesēm (Snaiders, T., 2017:69).
Kopumā grāmata lasījās ļoti raiti, taču sapratu, ka objektīvam vērtējumam par grāmatu man trūkst attiecīgo zināšanu par politiku un vēsturi. Esmu pateicīga tam ka varu dzīvot demokrātiskā valstī un man ir svarīgi, lai tas tā arī paliktu, jo nevēlos piedzīvot notikumus, kas ir notikuši salīdzinoši nesen. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация