Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:564312
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.11.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es gribu ar jums padalīties daudzās lietās. Jautājums tev, ko es gribu jautāt. Vai tevi interesē tikai saņemt, vai arī dot? Kāda ir tava motivācija? Kristietība nav tikai stāvēt Dieva priekšā un ļaut Dievam piepildīt sevi. Kristietība – tā ir DOŠANA. Ticība un došana. Ko dot? Cerību...,cerību! Pasaule ir izmisusi, tā ir nospiesta un skumja. To var redzēt no tā, kā viņi staigā. Viņu sejas to parāda. Viņu attiecībās ir bezcerība. Viņu soļos nav drosmes, nav mundruma. Viņu acīs nav gaismas, nav cerības. Dzīve viņiem ir pelēka. Bet mēs esam, lai izmainīt to – tu un es. Tas būs ļoti labi, ja mēs šajā laikā ko iemācīsimies. Ir svarīgi, lai tu vadītu savas domas tā, ja ko saņem, tev tas ir jādot tālāk. Tas tev neuzliek pienākumu, bet lai tev ir gods dalīties ar citiem tajā, ko saņemsi. Kristietība ir skaista lieta. Pasaulei vajag un tā grib dabūt to, kas ir mums. Kad mēs esam glābti un zinām, kas ir mūsu pestīšana, mūsu sejas izteiksme norāda uz to, mūsu gaita atspoguļo to. Mēs atnesam cilvēkiem cerību, svētību un alkas pēc kaut kā labāka. Mums būs septiņas jaukas mācības. Angļu valodā vārdā “Brīnums” ir septiņi burti. Katrs burts šajā vārdā nes jēgu un rezultātu visam vārdam “Brīnums”. Tas dod labu formu, lai mācītu par brīnumu.
Galvenais šajos semināros ir uzzināt, par kādu cilvēku Dievs grib redzēt tevi. Jau no paša sākuma tu esi svarīga personība Dieva plānā. Dieva plāns ir atkarīgs no tevis. Tu neesi vienkārši skaitlis, cipars summai. Tu esi svarīgs Dievam. Ir grūti skaidrot vienkāršas patiesības kristiešiem, jo reliģiskās tradīcijas formēja mūs, īpaši kāds tēls, ko nevaram mainīt. Bet šajās nodarbībās Dievs atklās tev to, kādam tev ir jābūt un kāpēc? Tu vari piedzīvot Jēzus Kristus brīnumu dzīvi pats. Kāpēc? Vai lai lepotos ar to? Nē! Tāpēc ka tu turpini to, ko iesāka Jēzus. Šeit ir tā jēga. Mēs – kristieši esam turpinātāji Jēzus Kristus darbā. Redzi sevi tādu. Es turpinu Jēzus iesākto darbu. Pasaule redzēja Jēzu Bībeles laikos. Tagad pasaule redz mani. Vislabākais Jēzus atspoguļojums ir tas, ka pasaule redz kaut ko tevī. Esi gatavs saņemt šos spēcīgos pamatojumus, kuros es dalīšos ar jums. Jēzus mūs aizved tālu prom no reliģijas. Brīnumu dzīve ir Jēzus brīnumos. Septiņi punkti par dinamisko dzīvi. Kas ir dinamika? Tā ir spēks, kas pilna enerģijas, kura nosaka kustību un virzienu.. tas ir labs vārds. Septiņas dinamikas šajā nedēļā. Un tās ir priekš jums. Septiņi principi brīnišķajā kristietībā. Septiņi punkti, kas vedīs tevi Dieva pārpilnībā. Septiņas patiesības, kas vedīs mūs dzīvē. Septiņas koncepcijas, kas motivēs mūs darboties. Dievam patīk ‘action’ (darbība). Septiņi pamati kristietības dzīvē. Septiņas lietas, kas spēj mūs motivēt turpināt to, ko Jēzus iesāka. Un šie pamati ir atspoguļoti apustuļu darbos pirmajos četros pantos (Apustuļu darbi 1:1-4).
Kad es atvēru Bībeli, lai lasīt šos pantus, es sajutu, kā Dievs man tos atklāj. Es sapratu, ka šie panti ir tilts starp evaņģēliju un apustuļu darbiem. Tas ir tilts starp Jēzu un ebrejiem; starp Jēzu un Igauniju. Tieši tā. Jēzus jūdu starpā un Jēzus T.L.Osbornā. Tā ir patiesība. Jēzus tevī. Tas ir tilts. Es šos pantus apskatīju un sāku saprast principus.
Lasīsim Bībelē šos četrus pantus:
1. Pirmajā grāmatā, Teofil, esmu stāstījis par visu, ko Jēzus darījis un mācījis no paša sākuma
2. līdz tai dienai, kad, caur Svēto Garu devis pavēles apustuļiem, ko bija izredzējis, Viņš tika uzņemts debesīs.
3. Tiem Viņš arī pēc Savām ciešanām ar daudz skaidrām zīmēm bija dzīvs parādījies un, četrdesmit dienas viņu vidū redzēts, runājis par Dieva valstību.
4. Un, tos sapulcinājis, Viņš tiem pavēlēja neaiziet no Jeruzālemes, bet gaidīt Tēva apsolījumu, ko jūs, tā Viņš sacīja, no Manis esat dzirdējuši. (Apustuļu darbi 1:1-4)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация