Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:311098
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.10.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Populārākais galamērķis, Valmierā dzīvojošajiem, bija Igaunijas pierobežas pilsēta Valga. Valga vairāk kalpoja kā iepirkšanās centrs nevis kā kultūrvēsturisks apskates objekts, kur, galvenokārt, brauca iepirkt pārtikas produktus un sagādāt skolai nepieciešamās skolēnu formas. Populārākais galamērķis Lietuvā bija Palanga un iecienītākais apskates objekts tajā - Dzintara muzejs grāfu Tiškeviču pilī. Lietuvā tika apskatītas arī Kuršu kāpas, Klaipēda. Tāpat kā mūsdienās Viļņa apmeklētājus piesaistīja ar savu skaisto vecpilsētu un pils torni Ģedeminas kalnā, kā arī universitātes ēku,kas ir vecākā visā Austrumeiropā. Igaunijā cilvēki devās uz Tartu, Sāremā un arī Pērnavu. Padomju periodā darbojās sanatorijas, tūrisma un ekskursiju biroji, tūrisma un atpūtas bāzes, kuras tajā laikā bija diezgan pieprasītas, jo Latvijā atpūtas un dažādos citos nolūkos ieceļoja daudz tūristu no PSRS valstīm, taču parasts vidusmēra iedzīvotājs nemēdza izmantot tūrisma komersantu pakalpojumus, cilvēki paši izvēlējās savus galamērķus, apskates objektus un nakšņošanas vietas. Toties ārzemju tūristi Padomju Savienībā un Latvijā parasti ieradās speciāli saorganizētās grupās ar speciāli izstrādātiem maršutiem, kas ļoti daudz un dažādi bija izveidoti Latvijas teritorijā,jāpiebilst ,ka daļa Kurzemes PSRS laikos bija slēgta.
Neskatoties uz to, ka ceļošanas iespējas 20. gadsimta 80. gados tika stipri ierobežotas, cilvēki diezgan plaši izmantoja iespēju ceļot, apskatīt un izzināt.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1344234
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация