Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:860335
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.05.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Abi iepriekšminētie punkti ir svarīgi vispārējā Valsts attīstībā un esamībā. Ja iedzīvotājam nav iespēja pilnveidot savas intereses šeit, tad rodas vajadzība doties dzīvot citur. Ņemot vērā Latvijas lielo velmi augt un attīstīties, nodokļi ir svarīgi jebkurā jomā. Ja nav iedzīvotāju - nav nodokļu. Manuprāt, valstij ir jānāk pretī savai Tautai, protams, nevar iespējas sniegt pa velti, taču zināmā mērā jaizrāda interese viņu labklājībā, ne tikai naudā.
Atbalstīt un motivēt uzņēmējus, piemēram, izstrādājot motivējošu nodokļu nomaksas programmu. Šī programma it kā veicinātu uzņēmējus maksāt nodokļus un norādīt savus patiesos ienākumus, pretī saņemot kādu bonusu vai maksājumu atvieglojumu. Solim ir nozīme, lai nerastos ēnu ekonomika (ienākumu neuzskaitīšana oficiālajā statistikā, par kuriem netiek maksāti nodokļi), kura radītu nevienlīdzību konkurencē, radītu politikas veidotājiem maldīgu priekšstatu par norisēm tautsaimniecībā un izkropļotu tirgu.
Kopumā es uzskatu, ka Latvijas attieksme pret uzņēmējiem ir apšaubāma un augšanas pirmssākumos. Tas ir ievērojams emigrācijas statistikās, kā arī nelegālo biznesu eksistencē.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация