Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:389785
 
Оценка:
Опубликованно: 22.05.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Biznesa inkubators ir infrastruktūras un personāla apvienojums ar mērķi atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu komersantu izveidi un attīstību, nodrošinot fiziskas personas un komersantus ar uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai nepieciešamo vidi, konsultācijām, apmācībām un pasākumiem par vispārīgiem uzņēmējdarbības jautājumiem, mentoru atbalstu un grantu līdzfinansējumu. Izvēloties biznesa inkubatoru, ir minimāls izmaksu vai zaudējumu risks, nav nepieciešamas ofisa telpas vai uzņēmuma grāmatvedis, kā arī pieejamas bezmaksas profesionāļu konsultācijas. Ļoti daudzi uzņēmumi izvēlas sākt savu uzņēmējdarbību ar inkubatoru palīdzību, un tas ir palīdzējis veiksmīgi attīstīt uzņēmējdarbību ar vismazākajiem zaudējumiem.
Pēc “MagneticLatvija” datiem katru gadu pirmsinkubācijas programmā tiek uzņemts vairāk nekā 400 jaunu, radošu uzņēmumu, inkubācijas programmā apmēram 150 uzņēmumu. Un daudzi no tiem ir ļoti veiksmīgi. Piemēram – šeit nosaukti Latvijā un pasaulē labi atpazīstami un veiksmīgi uzņēmumi, kas izgājuši biznesa inkubācijas programmu – “Vegan Fox”, “Roma restorāns”, “Piku.lv”, “Vividly”, “Pupuchi”, “Ette tete”, “Gizzo”, “AirBord”, “D’tea” un vēl daudzi citi.
Latvijai kā mazai Ziemeļeiropas valstij ir nepieciešami jaunie uzņēmēji, kas ne tikai celtu valsts ekonomikas līmeni, bet arī ļautu “turēt” līdzi pārējam Baltijas (arī Eiropas) valstīm, kas mūs ir apsteigušas šajā jomā. Biznesa inkubatori ir lielisks atspēriena punkts jaunajiem uzņēmumiem un veids, kā bez liekiem un neplānotiem zaudējumiem attīstīt savu biznesa ideju un vairot jaunos uzņēmējus Latvijā.
Manuprāt, Latvija ir ļoti labvēlīga vide jaunas uzņēmējdarbības uzsākšanai. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1379378
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация