Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:432798
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.10.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Es iepazinos ar ļoti talantīgiem cilvēkiem, kuri uzstājās ar publiskām runām, neskatoties uz to, ka viņu valoda nebija skaidra. Redzēju sievieti, kura dzied un spēlē klavieres, neskatoties uz to, ka viņa ir neredzīga. Iepazinos ar vīrieti, kurš nodarbojas ar jāšanas sportu, neskatoties uz to, ka viņam ir kustību traucējumi un viņa gaita ir nestabila. Kāda sieviete, kurai ir smaga ķermeņa deformācija un samazināts muskuļu spēks, spēja lieliski gleznot, tulkot tekstus un ir sarakstījusi grāmatu. Kāds jaunietis, kuram ir ļoti mazattīstīts fiziskais ķermenis, var aktivitātēs piedalīties esot guļus stāvoklī, ir apveltīts ar lielisku atmiņu un ir īsta „staigājoša enciklopēdija”. Šie cilvēki bija gudri, drosmīgi, izpalīdzīgi, zinātkāri, jautri, fiziskas aktivitātes un izglītojošas lekcijas mīloši. Katrs no viņiem centās būt noderīgs un palīdzēt otram, ar to mazumiņu, ko viņš var.
Tas atvēra manu sirdi un paplašināja redzesloku. Es cilvēkus ar invaliditāti ieraudzīju jaunā kvalitātē. Galvenais ir saredzēt spēju nevis nespēju! Es nolēmu, ka veltīšu savu laiku un dzīvi, palīdzot veidot un mainīt sabiedrības locekļu domas, uzskatus par cilvēkiem ar invaliditāti kā pilnvērtīgiem locekļiem. Piedalos aktīvu sociālajā darbā, brīvprātīgi piedalos sēdēs un sapulcēs, lai stāstītu to citiem. Katrs cilvēks ir vērtība!

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1381269
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация